cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Slip kreativiteten løs til 'Filmmusik for børn'!

21
25
/
08
10
2018
2019
Endnu engang inviterer BUSTER alle spilleglade børn til at give kreativiteten og fantasien frit løb og skabe musik til film. Tag enten på en intensiv weekendworkshop, som kulminerer i en live-koncert, eller gå til 'Filmmusik for børn' hele efteråret. Det bliver både lærerigt og drønsjovt!

Tag på workshop og spil koncert på et vaskeægte spillested!

Er dine børn ellevilde med film? Lyser de op, når de slår løs på forskellige instrumenter? Og kan de spille et instrument, som med lidt kreativitet og fantasi kan lyde som en mand, der falder, eller en bold, der hopper? Så har vi en god nyhed til dig!

I samarbejde med Rytmisk Center slår vi nemlig endnu engang dørene op for den succesfulde weekendworkshop ’Filmmusik for børn’, som afholdes fredag den 28. september - søndag den 30. september, hvor vi slutter af med et brag en koncert på spillestedet ALICE. Tilmeldingen er allerede startet!

Sammen med andre jævnaldrende og en professionel musiker skal børnene over to dage være kreative og komponere deres egen musik og lydside til en kortfilmklassiker, der er op til 15 min. lang. Den tredje dag fremfører de musikken for publikum til en stumfilmkoncert på spillestedet ALICE, som en del af BUSTERs festivalprogram.

Workshoppen er for børn og unge i alderen 10-14 år, som allerede spiller et instrument, og som har lyst til at prøve kræfter med selv at komponere musik til film. Ugen inden det hele går løs, starter vi med et intromøde og laver op til fire grupper – baseret på, hvilke instrumenter de tilmeldte spiller. Så tilmeld dine børn, hvad end de spiller kontrabas, violin eller laver musik på iPad’en. Workshoppen under festivalen er støttet af DPA og DJBFA / KODA Kultur.

Tid og sted:
Formøde lørdag d. 22. September kl. 13.00 - ca. 15.00
Café Luna, Rytmisk Center, Vesterbrogade 107F, 1620 København V

Workshop fredag d. 28. september kl. 16.00 - 19.00
Rytmisk Center, Vesterbrogade 107E, 1620 København V

Workshop lørdag d. 29. september kl. 10.00 - 16.00
Rytmisk Center, Vesterbrogade 107E, 1620 København V

Koncert søndag d. 30. september kl. 13.00 (Generalprøve fra kl. 11.00)
ALICE, Nørre Allé 7, 2200 København N

Pris: 275 kr./deltager

Tilmeld dig her


Gå til filmmusik hver onsdag

Hvis den intensive workshop ikke er nok – så kan dit barn også gå til 'Filmmusik for børn' på Rytmisk Center hele efteråret! Sammenspilsholdet foregår alle onsdage kl. 16.00, fra den 29. august - den 5. december.

Sammen med professionelle musikere vil børnene komme til at vende og dreje forholdet mellem lyd og billede. Hvordan skaber lyd eksempelvis en særlig stemning i film? For at forstå hvordan lyd og billede understøtter og beriger hinanden, skal deltagere se film, lytte til musik og ikke mindst spille løs på instrumenterne. Kun kreativiteten sætter grænser!

Alle er velkomne til at tage egne instrumenter med – hvad enten det er en violin eller en iPad. Hvis de har lysten til det, kan de også prøve et helt nyt instrument.

Tilmeld dit barn her


I år rammer ‘Filmmusik for børn’ også Roskilde!

Som noget helt nyt kan man i år også komme på weekendworkshoppen ‘Filmmusik for børn’ i Roskilde. Foruden et intromøde den 30. september, foregår det hele fredag den 5. oktober - søndag den 7. oktober og kulminerer i en live-koncert på spillestedet Gimle. Imens en kortfilmsklassiker ruller over lærredet, vil workshopdeltagerne give den gas og spille den musik og lyd, som de har komponeret over weekenden. Vi tør godt garantere, at det blive en uforglemmelig musik- og filmoplevelse! ‘

Filmmusik for børn’ i Roskilde er arrangeret i samarbejde med Roskilde Bibliotekerne og kulturhuset Algade 31.

Tilmeldingen er åben.
Læs mere og tilmeld dit barn her

Also see