cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Skal dit barn gå til ‘Filmmusik for børn’?

08
25
/
12
10
2017
2019
Er dine børn ellevilde med film? Og lyser de op, når de slår løs på forskellige instrumenter? Så har vi en god nyhed til dig! Til foråret slår vi nemlig i samarbejde med Rytmisk Center dørene op for det nye sammenspilshold ’Filmmusik for børn’ – og tilmeldingen er allerede startet!

Til foråret slår vi nemlig i samarbejde med Rytmisk Center dørene op for det nye sammenspilshold ’Filmmusik for børn’ – og tilmeldingen er allerede startet!

Under årets festival afholdte vi for første gang workshoppen ’Filmmusik for børn’, hvor en flok film- og musikglade børn og unge fik lov til at lægge ny lyd til fire Chaplin-klassikere. Det var en succes uden lige, og derfor følger vi nu op med et spritnyt sammenspilshold ’Filmmusik for børn’ i samarbejde med Rytmisk Center.

‘Filmmusik for børn’ er holdet, hvor vi sætter fokus på at lade børn være skabende og lave deres egen musik og lyd til film. I løbet af ni onsdage skal deltagerne lære at spille sammen og lægge ny musik til film fra BUSTERs filmarkiv – både gamle klassikere og helt nye film. Det bliver et musikalsk legerum, hvor vi sammen skal være eksperimenterende og kreative. Vi skal se film, lytte til musik, skabe vores egen lyd og vigtigst af alt spille en sørens masse musik. Det bliver bestemt ikke kedeligt!

Deltagerne vil lære om instrumenter og musikkens betydning for film og få praktisk erfaring med at skabe deres egen musik til film i samspil med andre.

Holdet ledes af musikerne Mija Milovic og Oliver Laumann og henvender sig til børn og unge i alderen 10-14 år. Alle børn og unge er velkomne, uanset, om det er banjo, trommer eller kontrabas, der lige er sagen, så længe de har lyst og mod på at prøve noget nyt! Og hvis I ikke allerede allerede ligger inde med et instrument, så bare rolig – vi finder et frem i gemmeren!

Lyder det som noget for dine børn? Så er tilmeldingen åben nu. 

Hvornår: Ni onsdage kl. 16:00 – 17:30, fra den 21. februar – 25. april 2018
Hvor: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107E, 1620 København V
Alder: Fra 10 år
Pris: 970 kr.

Tilmeld dig  HER.

Also see