cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Sidste chance: Stjernekrigstrilogien

13
25
/
01
10
2018
2019
Eventministeriet satte i 2014 alle sejl til for at lave ‘Star Wars’ på de skrå brædder. Men George Lucas sagde nej. Ud af det voksede stykket om stykket, der ikke findes – klinisk renset for Star Wars-citater.

‘Dette er ikke Stjernekrigstrilogien’ har kørt for fulde sale, og nu inviterer Eventministeriet og CPH PIX for uigenkaldeligt sidste gang indenfor til den populære og altid udsolgte forestilling den 3. og 4. juni, 2018.

De tre hovedrolleindehavere havde forberedt et spektakulært sceneshow med avanceret koreografi og overbevisende slagsmål. Scenografen havde sat et helt hold tømrere til at bygge Dødsstjernen. Kostumerne var blevet syet i Østeuropa. Laserlys og et særlig effektfuldt lydsystem var indkøbt for svimlende summer. Men så sagde George Lucas nej.

På trods af det store og gennemprofessionelle forarbejde er Eventministeriet på grund af rettighedsproblematikker blevet forbudt at lave forestillingen ‘Star Wars’ og har måttet sende alle lyssværd tilbage til Kina og destruere alt, der havde noget at gøre med den planlagte forestilling.Tilbage står de tre skuespillere, der skulle have spillet hovedrollerne i århundredets teaterscoop. De nægter at gå af scenen og insisterer på at fortælle om den forestilling, de ikke må lave. 

DETTE ER IKKE STJERNEKRIGS-TRILOGIEN

Mellemgulvet i Skuespilhuset
3. og 4. juni
20:00
Billetter: 85kr. Køb her

Also see