cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

PIX & BUSTER på kulturnatten

10
25
/
10
10
2017
2019
Kom med, når CPH PIX & BUSTER tager revanche til kulturnatten på fredag. Der vil være lidt for enhver smag, så mød os i Cinemateket, når vi byder på film for børn og barnlige sjæle, kreahjørne, gyserquiz og drinks for de mindre sarte!

BUSTER fortsætter på Kulturnatten, når festivalen indtager Cinemateket med en række filmaktiviteter for voksne, børn og barnlige sjæle. Tag børnene med i biffen til serieversionen af ‘Ronja Røverdatter’ eller ‘Rita og Krokodille’, besøg vores kreative værksted med hjemmelavede krokodillevenner og BUSTER plakater – eller find gysernørden frem og forbered dig på uhygge, når vi inviterer til gyserquiz i biografmørket på fredag d. 13(!). 

Her kan du blive lidt klogere på, hvad du kan forkæle din fredag aften med: 

Sjov med Rita og Krokodille

Rita og Krokodille er løs igen! Kom og oplev Siri Melchiors umage makkerpar drage på eventyr i en række spritnye afsnit af den populære tegnefilm- og børnebogsserie. Bagefter kan du besøge BUSTERs kreahjørne i ASTA Bar, hvor børnene kan designe deres helt egen krokodilleven til at tage med sig hjem.

Tid: Filmvisning kl. 18-18.30 og aktivitet kl. 18.30-20Alder: Alle aldreAdgang: Først til mølle – kun med kulturpasHvor: Cinematekets ASTA bio og ASTA bar

Ronja Røverdatter på japansk

Det legendariske tegnefilmselskab Studio Ghibli, der bl.a. har stået bag ‘Min nabo Totoro’ og ‘Chihiro og heksene’, har kastet sig over Astrid Lindgrens elskede børnebogsklassiker ‘Ronja Røverdatter’. BUSTER inviterer til et eksklusivt smugkig på denne helt nye serie og viser det allerførste afsnit. Efter visningen spreder vi røverstemning i Asta Bar.

Tid: Filmvisning kl. 19-19.30 og aktivitet kl. 19.30-20Alder: Anbefalet til 6 år+Adgang: Først til mølle – kun med kulturpasHvor: Cinematekets ASTA bio og ASTA bar

Workshop: Bliv plakatdesigner

Hele aftenen inviterer BUSTER børn og unge til at designe deres egen filmplakat. Festivalen specialdesigner plakater til formålet, og de deltagende kan få vejledning fra en grafisk designer, som hjælper til med at kreere helt personlige plakater, som efterfølgende kan tages med hjem.

Alder: Alle aldreAdgang: Åbent for alle 18.00-23.00 – kun med kulturpasHvor: Cinematekets foyer, bag billetsalget

PIXs store gyserquiz

Hvor mange film blev der lavet i serien ‘Fredag den 13.’? Og hvem er det nu lige, der spiller kvinden i ‘Psycho’s berømte brusebadsscene? I anledning af datoen blænder PIX op for en (u)hyggelig gyserquiz med spørgsmål til både de garvede horrorfans såvel som uprøvede nysgerrige, der bare kan lide at quizze.

Tid: Quiz kl. 20-20.30 og drinks kl. 20.30-21Adgang: Først til mølle – kun med kulturpasHvor: Cinematekets ASTA bio og ASTA bar

 

Also see