cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Norsk-Svenske Filmdage i Grand

01
25
/
06
10
2018
2019
Nogle af sidste års bedste skandinaviske titler er blevet udvalgt til Norsk-Svenske Filmdage 2018, der løber mellem den 10. og 13. juni i Grand Teatret. Se blandt andet den absurde komedie ‘The Real Estate’.

Der er gang i den skandinaviske filmproduktion, og nordens film høster publikumsinteresse, priser og anerkendelse verden over. Men vores nabolande producerer også film, der ikke normalt rammer de danske biografer. Et par af disse perler er blevet udvalgt til Norsk-Svenske Filmdage i Grand Teatret. Få syn for sagn når vi præsenterer ‘The Real Estate’ den 13. juni i samarbejde med Norsk-Svenske Filmdage. Efter filmen modererer vi en Q&A med hovedrolleindehaver Léonore Ekstrand. 

Om filmen
Axel Petersén og fotograf Måns Månsson er tilbage med en balstyrig opsang til vores forslugne samtid. Léonore Ekstrand spiller Nojet, som vender hjem til Stockholm efter 25 år på den spanske solkyst. Hun har arvet en mildt sagt problemfyldt ejendom fra sin fra sin afdøde far, og herfra eskalerer historien ellers med lystige indblik i den løbske boligejendom og den 68-årige ejerske på friløb blandt de intetanende beboere, som hun går i clinch med på alle tænkelige (og utænkelige) måder. ‘The Real Estate’ (’Toppen av ingenting’) deltog i konkurrence på dette års Berlin festival.

‘The Real Estate’ + Q&A
Grand Teatret
Den 13. juni kl. 19:00
Billet: 90kr.

Also see