cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Film of the Month: 'In The Aisles'

07
25
/
09
10
2018
2019
Tør humor og tysk poesi - tag med til et warenhaus wunderland med Thomas Stubers ‘In the Aisles’, der er Månedens Film i Cinemateket


I samarbejde med Cinemateket og Goethe-Institut Dänemark præsenterer vi Thomas Stubers arbejdspladsdrama ’In the Aisles’ som Månedens Film i september.

Filmen følger den fåmælte Christian (Franz Rogowski), der netop er blevet ansat til at flytte varer og fylde hylder op med en gaffeltruck. Han bliver oplært af den melankolske kollega Bruno, der betragter sit nuværende job som et sørgeligt tilbageskridt fra det frie liv som chauffør på de åbne landeveje. Under de lange dag- og nattevagter får Christian et godt øje til Marion (Sandra Hüller/’Min far Tony Erdmann’), der er ansvarlig for slikafdelingen. De mødes ved kaffeautomaten og bliver langsomt tiltrukket af hinanden.

’In the Aisles’ er en stilfuld low-key-film om ensomhed, kærlighed og konflikter, og det hjertevarme arbejdspladsdrama vækker mindelser om Aki Kaurismäki og Roy Andersson.
Filmens lyddesign forstærker, hvad Christian hører i det virkelige liv og i sin fantasi, og formilder hans følelser på fornemmeste vis.

‘In the Aisles’ vises som Månedens Film i samarbejde med Cinemateket og Goethe-Institut Dänemark.

Månedens Film i september: ’In the Aisles’

6. - 15. september kl. 19.00
Cinemateket
Billet: 80kr.

Also see