cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Forpremiere: Greta Gerwigs Golden Globe-vinder ‘Lady Bird’

01
25
/
04
10
2018
2019
Greta Gerwigs instruktørdebut er en af årets mest charmerende film! Med to Golden Globe-priser og en score på 99% på Rotten Tomatoes, hører den også til blandt kritikernes absolutte favoritter!

Greta Gerwigs instruktørdebut er ikke kun en af årets mest charmerende film. Med to Golden Globe-priser og en score på 99% på Rotten Tomatoes, hører den også til blandt kritikernes absolutte favoritter. ‘Lady Bird’ er med andre ord en film, man bare skal se, og nu kan du se den før alle andre, når CPH PIX og Soundvenue inviterer til forpremiere i Grand Teatret onsdag den 11. april. 

Greta Gerwig er mest kendt foran kameraet fra film som ‘Frances Ha’ og ‘Jackie’, men har altid set sig selv bag kameraet. Den side af talentet demonstrerer hun med ‘Lady Bird’, der har Saoirse Ronan i hovedrollen som Christine. 

Christine er midt i et teenageoprør. Hun vil så langt væk fra barndomshjemmet som muligt, og vil ikke engang bruge det navn, hendes forældre har givet hende. Derfor kalder hun sig Lady Bird. Men hun er endt på den kristne High School i californiske Sacramento, hvor hun har svært ved at passe ind og slides med sin elskelige, men evigt kritiske mor (Laurie Metcalf) alt imens hun drømmer om at komme på college ovre på Østkysten – dér hvor de har kultur! Det bliver ikke nemmere af, at hendes far mister sit arbejde, men da hun lander en rolle i årets musical, møder hun Danny, der kommer fra den velhavende del af Sacramento. Og snart blomstrer romantikken. 

‘Lady Bird’

Grand Teatret
11. april
21.30
Billetter 95kr. Købes HER.

Also see