cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Få din musikvideo vist til MUSIC + VIDEO

06
25
/
08
10
2018
2019
Har du instrueret en superfed musikvideo for nylig, og drømmer du om at få den vist på det store lærred? Indsend din musikvideo til MUSIC + VIDEO inden 4. september, og så bliver det måske dig, der går hjem med publikumprisen under armen.

2018 markerer endnu et år, hvor PIX sætter fokus på musikvideoformatet. Det gør vi med eventen MUSIC + VIDEO, hvor spirende instruktører vil få mulighed for at få vist deres værker for et publikum og vinde en pris.

Vi udvælger de bedste, skæveste og mest innovative musikvideoer, der vil blive vist som et samlet program en aften under CPH PIX. På selve aftenen vil publikum have mulighed for at stemme på deres favoritvideo, og således vil den bedste musikvideoinstruktør stolt kunne kalde sig vinder af den eftertragtede publikumspris. Men det er ikke alt! Vi holder naturligvis også en efterfest i Cinemateket.

MUSIC + VIDEO hylder de danske musikvideoinstruktører, der formår at bringe mediet i nye, spændende og uforudsigelige retninger, og gør vi dedikerer en hel aften under festivalen, hvor vi viser de bedste nye danske musikvideoer. De instruktører, der bliver udtaget får vist deres værker på det store lærred foran et rigtigt publikum, og så vil én heldig instruktør gå hjem med publikumsprisen for bedste musikvideo. Men det er ikke alt! Efter visningerne inviterer vi til efterfest, hvor det vil være muligt at netværke med andre instruktører og branchefolk.

MUSIC + VIDEO finder sted fredag den 5. oktober under festivalen. Tilmelding, formelle krav til konkurrencen samt beskrivelse af eventen findes HER

Deadline

Send et link til din musikvideo (YouTube/Vimeo etc.) til caroline.t@cphpix.dk inden tirsdag d. 4. september. I emnefeltet skriver du MIN MUSIKVIDEO 2018.Husk at inkludere nummerets TITEL, PRODUKTIONSÅR, INSTRUKTØRNAVN, BANDNAVN og LÆNGDE.

Vi giver tilbagemelding på, om din video er blevet udtaget til MUSIC + VIDEO 2018 inden d. 14. september.

Also see