cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Familieprogrammet er klar!

07
25
/
09
10
2018
2019
Endelig! Vi har glædet os til at præsentere jer for BUSTERs filmprogram for familier. Programmet er spækket med fantastiske film og særarrangementer som filmmusikkoncert og bondegårdsbesøg! Og så kan I igen i år få en ekstraordinær filmoplevelse og samtidig støtte en god sag ved at tage til Red Barnet gallavisninger!

 

Billede fra 'Mary og troldkvindens blomst'

Åbningsgalla med ‘Mary og troldkvindens blomst’

Flyv med til et underfundigt univers befolket af hekse, magi og fantasi, når vi skyder BUSTERs familieprogram i gang med et helt utroligt eventyr om den gæve rødtop Mary, der kommer i lære på en troldmandsskole. En japansk animationfilm, der på fornemmeste og flotteste vis løfter arven efter Studio Ghibli. Læs mere her.

Billede fra 'Jakob og Peter Plys'

BUSTER <3 Red Barnet

På BUSTER viser vi vedkommende børnefilm - ofte med stærke temaer. Det gør vi, fordi vi synes, det er vigtigt at skabe dialog om svære emner, så vi sammen kan gøre en forskel. Igen år har vi et partnerskab med Red Barnet, hvor alle indtægter fra vores galla-filmvisninger går ubeskåret til Red Barnet. Så støt en god sag, og kom med til tre ekstraordinære filmoplevelser! Læs mere her.
 

Billede fra filmkoncerten i 2017

Filmkoncert: Filmmusik for børn - live!

Oplev en eftermiddag fyldt med filmmusik, når vi blænder op for fire korte filmklassikere med livemusik, som er komponeret og bliver fremført af børn og unge! Koncerten er for hele familien og resultatet af den kreative musikworkshop ‘Filmmusik for børn’. Vi lover, at det bliver svært at sidde stille! Læs mere her.

'Den utrolige historie om den kæmpestore pære'. Filmen vises til eventet 'Pæresjov og levende tegninger'.

Filmoplevelser – udover det sædvanlig

Er en lækker insektsnack lige sagen? Kunne I tænke jer bygge de vildeste LEGO-konstruktioner? Eller vil I hellere bare skråle med på ‘Blækspruttesangen’ i ‘Bennys badekar’? Så har vi gode nyheder til jer! I BUSTERs familieprogram kan I nemlig finde fantastiske børnefilm, som er peppet op med lige præcis dét, der gør filmoplevelsen uforglemmelig og til noget udover det sædvanlige. Se eksempelvis ‘Babe - den kække gris’ på bondegården Bredekærgård, lav funklende universer med UV-materiale til visningen af ‘Den lille prins’ eller få pirret sanserne i Sansebio: Et 4D-mysterium! Der er nok af sjove oplevelser. Læs mere her.

Billede fra filmen 'Supermarsvin'

Fabelagtige og finurlige film til alle aldre

Hvis I hellere “bare” vil se en af de mange fantastiske film – uden så meget fikkumdik – så er der også rig mulighed for det. De helt små børn kan komme med til BUSTER i Børnebiffen og opleve små kavalkader af fine kortfilm, mens alle andre børn og barnlige sjæle kan kan hygge sig med forrygende børnefilm som ‘Pichkus drøm’, ‘Supermarsvin’ og ‘Delfinpigen Chun’. Læs mere her.

Billede fra animationsworkshoppen i 2017

I det kreative hjørne: Kom med til familieworkshops!

På BUSTER kan man også tage på kreative og sjove workshops for hele familien. Lær hvordan man gør tegninger spillevende på workshoppen ‘Flip dig til levende tegninger’, animer jeres egne superhelte på workshoppen 'Stop motion animation og superhelte!' eller tag på den intense weekendworkshop ‘Filmmusik for børn’, som kulminerer i en live-optræden på spillestedet Alice! Læs mere her.

Also see