cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Dag 13: Det skal du nå inden festivalen slutter

10
25
/
10
10
2017
2019
Skønt festivalens ende skimtes kan, er der stadig en film med Chan. Gangsters fra Japan, ja det har vi os’, og hunde, der logrer, og hunde, der slås!
FANTASY: I Kill Giants

‘Jeg kan virkelig godt lide Anders Walters ‘I Kill Giants’. Den er flot, fuld af fantasi, morsom og rørende. Og han har et fantastisk tag på de fremragende børneskuespillere’, siger Informations grand old filmredaktør Christian Monggaard. Og det har han i den grad ret i! Det er i morgen, at vi har eksklusivt sneak peek på Walters fantasy-drama, og instruktøren vil selv være tilstede.

Det sker onsdag den 11. oktober kl 19.00 i Grand. Læs mere om filmen HER.

 

EKSTRA: Ekstravisninger

Det er ikke ovre, før den fede dame slukker lyset . Kom og se ekstravisninger af: ‘How To Talk To Girls At Parties’, ‘Sange i solen’, ‘I Kill Giants’, ‘Tom of Finland’, ‘A Ghost Story’, ‘Blade of the Immortal’ og ‘Doctor Harvig’ – alle film går den 11. oktober.

Læs mere om alle ekstravisningerne HER.

 

HUNDE: Dog x Bitch

Der er utæmmet hundegalskab i luften, når vi i dag viser to bidske komedier, som i den grad giver dig noget at logre over. Den fraskilte stakkel Jacques vælger livet som pjevset skødehund i ‘Dog’, mens den nedslidte hjemmemor Jill forvandler sig til en frådende tæve i ‘Bitch’.

Se ‘Dog’ i Dagmar kl 16.3o. Læs mere om filmen HER. Se ‘Bitch’ i Empire kl 20.00. Læs mere om filmen HER

 

NEW TALENT GRAND PIX: Se debutfilmene

Årets bedste debutanter – no more, no less. Instruktørerne, der er nomineret i hovedkonkurrencen, kommer vi til at se meget mere til, men start med deres imponerende debutfilm. I dag viser vi både ’Custody’, ‘Soldiers. Story from Ferentari’ og ‘Sommeren 93’.

’Custody’ kl 21.30 i Dagmar, læs mere HER. ‘Soldiers. Story from Ferentari’ kl 17.30 i Empire, læs mere HER. ‘Sommeren 93’ kl 19.00 i Grand, læs mere HER.

 

PUBLIKUMSFILM: Nå det

10 film er nomineret til Politikens Publikumspris, og der er stadig mulighed for at fange en god håndfuld af dem. I dag ruller både hyperaktuelle ‘LOMO – The Language of Many Others’, benhårde og realistiske ‘Sicilian Ghost Story’ og autentiske ’La Familia’. 

Se ‘LOMO – The Language of Many Others’ kl 16.45 i Cinemateket. Læs mere HER.Se ‘Sicilian Ghost Story’ kl 21.15 i Cinemateket. Læs mere HER.Se ‘La Familia’ kl 19.00 i Gloria. Læs mere HER.

 

LIR: The Foreigner

Nok har Jackie Chan langet en del flade i løbet af karrieren, men sjældent med samme determination og koldblodighed som i ‘The Foreigner’. Martin Campbell slår en hårdkogt realistisk tone an i denne effektive actionthriller, hvor både Chan og hans modspiller Pierce Brosnan er i storform.

Det sker i CinemaxX 19.00. Læs mere om filmen HER.

 

GANGSTER: Outrage Coda

Japansk gangsterfilms Godfather er tilbage med det sidste og sejeste kapitel i den skarpladte Outrage-trilogi. Nytilkommere kan sagtens stige på til denne hårdtpumpede afslutning, fuld af skudsalver, snigmord og sortlakerede sedaner – serveret med ‘Beat’ Takeshis vanlige, kulsorte slapstick-humor.

Se filmen kl 21.30 i Cinemateket. Læs mere HER.

Also see