cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

BUSTERs skoleprogram udkommer den 11. juni!

20
25
/
04
10
2018
2019
Hos BUSTER arbejder vi på højtryk for at få lagt sidste hånd på årets festivalprogram til børn og unge. I kan godt begynde at glæde jer, for nu varer det ikke længe før skoleprogrammet er på gaden!

Foråret har meldt sin ankomst, og vi kan nu løfte sløret for, hvornår du kan gå på opdagelse i BUSTERs skoleprogram. Fra den 11. juni vil du nemlig igen i år kunne finde det komplette skoleprogram online før sommerferien – så sæt kryds i kalenderen allerede nu! Som altid er programmet spækket med sjove, lærerige filmoplevelser og workshops for unge filmelskere på tværs af grundskolens tre alderstrin.

Som lærer skal du have god tid til at orientere dig i alle vores tilbud til brug i undervisningen, og for at gøre planlægningen så let for dig som muligt, vil du allerede fra mandag den 18. juni have mulighed for at købe billetter til dig og din klasse direkte via vores hjemmeside.

Billetpriserne er 17 kr. pr. biografbillet og 600 kr. for en workshopbillet til hele klassen. Det vil være muligt at købe billetter med EAN-nr. i en begrænset periode, og med dankort helt frem til festivalstart. Mere info om billetsalget følger på et senere tidspunkt.

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for det trykte skoleprogram i år. Derfor leverer vi igen programavisen ud på alle skoler i Region Hovedstaden i ugerne lige efter sommerferien.

Vi glæder os til at præsentere programmet for dig og ikke mindst til at se dig og din klasse i biograferne fra den 27. september til 10. oktober!    

Vær blandt de første i billetkøen

Er du særligt glad for BUSTER, film og at bruge film på forskellige måder i din undervisning? Så kan du blive medlem af BUSTERs lærernetværk!

Som medlem af netværket får du helt eksklusivt mulighed for at købe billetter allerede fra mandag den 11. juni. Du får også mulighed for at holde dig opdateret før alle andre – vi sender dig løbende nyhedsmails med info om festivalen, film og undervisningsmaterialer, og du får besked som en af de første, når der er nye tilføjelser eller ændringer i programmet. Desuden får du op til to årlige invitationer til at deltage i særlige netværksarrangementer.

Vi håber til gengæld, at du vil hjælpe os med at være ambassadør for skoleprogrammet og sprede ordet om festivalen på din skole. For dig, der har lyst, vil der også løbende være mulighed for at deltage i yderligere netværksaktiviteter uden for festivalen, hvor du kan få medindflydelse på BUSTERs aktiviteter.

Tilmeld dig HER.  

OBS: Du skal tilmelde dig BUSTERs lærernetværk senest den 8. juni for at få adgang til forslaget. Har du yderligere spørgsmål til BUSTERs lærernetværk kan du kontakte os på laerer@cphpix.dk.

BUSTER udkommer for tredje år i træk som selvstændigt skole- og familieprogram under filmfestivalen CPH PIX, der finder sted fra 27. september til 10. oktober.

Also see