cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

BUSTER åbner med magisk animationsfilm

20
25
/
08
10
2018
2019
Hop på kosteskaftet og flyv med på en magisk rejse, når BUSTER inviterer til åbningsgalla i Palads den 29. september med visningen af den eventyrlige, japanske animationsfilm ‘Mary og troldkvindens blomst’.

BUSTER skyder årets familieprogram igang med en magisk rejse, når ‘Mary og troldkvindens blomst’ ruller over lærredet lørdag den 29. september i Palads. Hiromasa Yonebayashis japanske animationsfilm er baseret på børnebogen 'The Little Broomstick' af Mary Stewart, og filmen trækker også tråde til både Hayao Miyazaki og Harry Potter-universet.

Om filmen

Mary med det vilde, røde hår har svært ved at falde til i sine nye omgivelser. Hun er flyttet ud på landet til sin grandtante men kender ikke en sjæl. En dag følger hun efter en lille sort kat, der fører hende ud i skoven. Her finder hun en lysende blå blomst og et gammelt kosteskaft, og pludselig tager hendes liv en uventet drejning! Blomsten viser sig nemlig at være magisk, og giver Mary overnaturlige evner. På kosteskaftet flyver hun til en eventyrlig skole for hekse og troldmænd, men bag den fortryllende overflade lurer skumle planer om magiske eksperimenter og kræfter, selv ikke den mægtigste troldkvinde kan styre. 

BUSTERs fulde familieprogram offentliggøres den 5. september.

BUSTER Åbningsgalla

29. september kl. 10.00
Nordisk Film Biografer Palads
Billetpris: 17 kr.
Køb billet.

Also see