cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

BUSTER fejrer FN’s Internationale Pigedag

10
25
/
10
10
2017
2019
I anledning af FN’s Internationale Pigedag har BUSTER og Red Barnet sammensat et helt dagsprogram bestående af film med seje, skrøbelige og eftertænksomme piger i hovedrollerne. Onsdag den 11. oktober sætter vi nemlig fokus på pigerne og på vigtigheden i at give piger verden over en stemme.

Onsdag den 11. oktober sætter vi nemlig fokus på pigerne og på vigtigheden i at give piger verden over en stemme.

Alle visningerne onsdag den 11. oktober er håndplukket til at give publikum et blik ind i de seje pigers verden. Red Barnet har nemlig dedikeret hele 2017 til pigerne – og det støtter vi op om. Derfor sætter vi på denne dag fokus på pigerne og på vigtigheden i at give piger verden over en stemme og kæmpe for deres rettigheder hele året – og i de kommende år.

”I Red Barnet har vi dedikeret 2017 til pigerne. Vi sætter deres opvækstvilkår, rettigheder og muligheder på dagsordenen hele året – og i de kommende år. Alt for mange piger verden over udsættes for diskrimination, vold og overgreb i samfundet og i hjemmet, og normer og traditioner forhindrer dem i at realisere deres fulde potentiale og leve det liv, de ønsker. Men alle vinder ved at investere i pigerne. Det er vi meget glade for at kunne sætte fokus på i dette samarbejde med CPH PIX”, siger Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær for Red Barnet.

På onsdag kan du se følgende visninger med seje piger i hovedrollen:

Den dag min far blev til en busk
Fannys Rejse
Ronja Røverdatter
Rara
I tryghedens havn
Persepolis
Filthy
Mum is Wrong
Queen of Katwe
Ugler og mus
Kortfilm: Kønsroller

Til to visninger vil Red barnet komme forbi og fortælle publikum om, hvordan organisationen hjælper børn på flugt fra krig og arbejder for at bekæmpe seksuelle overgreb. Det sker til følgende visninger:

‘Den dag min far blev til en busk’

Nordisk Film Palads kl. 10.00
Køb billet HER

‘Filthy’KU.BE kl. 12.00
Køb billet HER

Also see