cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Bliv eventpraktikant hos CPH PIX

10
25
/
01
10
2018
2019
CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival med over 78.000 besøgende. Som en del af festivalen afholder vi hvert år en række events, koncerter, talks og workshops, der er med til at gøre festivalen til en af Københavns mest profilerede kulturbegivenheder.

Mød de skønneste mennesker

Som eventpraktikant kommer du til at indgå i et team med tre andre praktikanter samt festivalens eventansvarlige. Du vil samtidig have tæt kontakt til festivalens øvrige afdelinger, som kommunikation, program og marketing. Du bliver tildelt dit eget område og får direkte erfaring med musikevents, premierer og fester, branche og talks eller events for børn, unge og familier. Derudover vil du i tæt samarbejde med festivalens eventansvarlige være med til at planlægge en række andre events, der går på tværs af de fire områder.

Dine arbejdsopgaver vil variere i løbet af praktikperioden, men består i store dele af budgetlægning, udarbejdelse af produktionsplaner, løbende dialog med samarbejdspartnere og ikke mindst koordinering og afvikling af eventproduktionerne under festivalen. Du vil også stifte bekendtskab med marketing- og kommunikationsopgaver, men grundlæggende består din opgave i at planlægge og udføre festivalens events, der alle udspringer af årets filmprogram.                                    

Der vil være travlt op til deadline, og derfor forventer vi, at du kan håndtere stressede situationer og stadig bevare det gode humør. Du kan arbejde struktureret, bevare det gode overblik og selv tage initiativ til nye opgaver. Under festivalen vil der være en del afhentning og håndtering af teknisk udstyr, så lavpraktiske opgaver må ikke afskrække dig. Kørekort samt erfaring med lignende produktioner er en stor fordel, men bestemt ikke et krav.

Til gengæld tilbyder vi en udfordrende og social arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, plads til skøre ideer og en masse sociale arrangementer. Du kommer helt ind i maskinrummet og får praktisk erfaring med planlægning og afvikling af events for en stor kulturbegivenhed samt et unikt indblik i filmbranchen.                                          

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 31. oktober og er som udgangspunkt fuldtid (37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. Det er en forudsætning, at du kan arbejde alle dage (også weekender) under festivalen fra 27. september til 10. oktober. 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 15. april 2018 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.

Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk. Husk at bemærk, hvilket af de fire områder: musikevents, premierer og fester, branche og talks eller events for børn, unge og familier, du ønsker at arbejde med.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Ditte Drehn på ditte@cphpix.dk eller på tlf. 33454744 

Om CPH PIX

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival med over 78.000 besøgende. Hvert år inviterer festivalen børn, unge og voksne indenfor i biografmørket til 14 dage med mere end 150 af de bedste, nyeste og mest øjenåbnende film fra hele verden på programmet. Næste udgave finder sted fra 27. september til 10. oktober i biografer rundt om i København.

Also see